Messenger WithYou

Messenger WithYou 2.0.90

Messenger WithYou: semi-officiële chat-applicatie voor Windows Live Messenger

VOOR

  • Fijne gebruikersinterface
  • Directe toegang Hotmail
  • Veel opties instellen status

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Messenger is nog steeds heel erg populair, wat blijkt uit het succes van chatprogramma's op Android. Naast het op Windows Live Messenger gerichte MSN Droid doet ook Messenger WithYou (voorheen Messenger by Miyowa) een duit in het zakje. De software lijkt erg op de Windows-versie, omdat het dezelfde blauwtinten heeft en vergelijkbare mogelijkheden.

Hoewel er geen officiële MSN-applicatie voor Android bestaat, komt Messenger WithYou in de buurt. De chatter lijkt erg op de reguliere applicatie voor je pc en heeft een mooie, minimalistische interface. Je kiest bij het inloggen voor de status 'online', 'busy', 'away' of 'offline', zodat je kletst wanneer jij er zin in hebt. Daarna kies je gemakkelijk een persoonlijk bericht en een foto uit de bibliotheek van je telefoon. Met hetzelfde gemak neem je snel een foto die je instelt als profielplaatje.

Wat opvalt aan Messenger WithYou is de vertrouwde interface van de desktopversie. Deze mobiele applicatie oogt in alle opzichten 'officieel', hoewel Microsoft noch WithYou hierover uitleg geven. Eigenlijk maakt het ook helemaal niet uit, want dit is een razend fijne applicatie voor chats met je Messenger contacten. De app zit boordevol instellingen en werkt als een trein. Wij waren dan ook ietwat meer onder de indruk van Messenger WithYou dan van MSN Droid.

Messenger WithYou is de officieelst ogende chat-applicatie voor Windows Live Messenger en niet alleen het uiterlijk overtuigt. Deze applicatie werkt zoals de pc-versie, maar dan op het kleine scherm. Wij raden Messenger WithYou van harte aan voor iedereen die graag chat op Microsoft's netwerk.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Meer
Messenger WithYou

Download

Messenger WithYou 2.0.90

Beoordelingen about Messenger WithYou

  • door Anonymous

    error code.
    hello, when i'm logging in i get this error code: Error (code-8). [-8] what does this error mean an...   Meer